lauantai 30. toukokuuta 2015

Negoja, myöhästymistä ja haamuja

Tänään on menossa kp37 menossa ja tuloksena useampi nega, yksi roskis haamu ja tänä aamuna saatu haamu testausajan puitteissa. Hassua tosta haamusta tekee sen että tein kaksi testiä tänään, toinen oli sellanen liuskatesti johon tuo haamu ilmeistyi ja toinen oli sitten rfsu:n digitaalinen testi, mikä oli sitten negatiivinen. Todella outoa sanoisinko...

Odottelin menkkoja alkavaksi tossa kp 33 kohdalla niinku parina aikasempana kuukautena, no kun ne ei alkanut silloin niin sitten olin ihan varma että kyllä ne viimeistään kp36 mennessä alkaa, no nyt sekin on jo ylitetty. Miten se kunnon plussan saaminen siihen testiin on niin vaikeeta ja miten tää tilanne voikin olla näin sekava :/ Jos nyt en ole raskaana tarkottaa se sitä että mun kierto on ihan sekasin ja sit täytyy taas pohtia että miks se sekoilee tälleen. No sit jos taas oon raskaana huolestuttaa että miksi se raskaushormoni määrä nousee noin hitaasti, sillä jos se ovis on ollu silloin kun se testi hymynaaman anto on nyt jo menossa dpo22. Eli oviksesta on jo kauan.

Nyt yritän pitää mieleni kasassa ja estää itseäni ryntäämästä apteekkiin ja ostamatta miljoonaa uutta testiä. Varmaan se kumminkin täytyy joku testi sieltä hakea, muuten ei hermot kestä.


Tällä varustuksella testailin sinä päivänä kun menkkojen piti alkaa, noista tohon rfsu:n testiin tuli se roskishaamu. Ens viikolla soitan gynelle ja kyselen häneltä mielipidettä asiaan, pitää varmaan mennä verikokeiseen kattomaan näkyykö siinä, että olis toi hcg noussu. Ja mitäs tehdään jos ne menkat on jostain muusta syystä tulematta kun raskauden.
Täällä toki toivotaan kädet ja jalat ristissä että tuolla massussa olis pikkupapun alku <3


Tässä toinen asia mikä ei helpota tällä hetkellä olo, lämpö ja kaamea flunssa :( jo neljäs päivä menossa tän kökkötaudin kourissa, edes panadol ei laske tota lämpöä pois ja kokoajan saa olla niistämässä ja aivastelemassa. Toivottavasti tää nuha nyt loppuis ja tohon ihmeelliseen tilanteeseen tulis selvyys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti