torstai 4. kesäkuuta 2015

Yk5

Niinhän siinä sitten kävi että yk5 lähti käyntiin :/ kyl vähän otti päähän ku menkat alko 6 päivää myöhässä ja kierto veny 39 päivään. Siinä kerkes jo alkaa toivoa että siihen testiin alkaa pikku hiljaa piirtymään kaks viivaa yhden sijasta.

No tässä kierrossa sitten alkaa sen keltarauhashormonin syönti, se on viel pimennossa että onks se hormoni terolut vai primolut. Toi terolut on edelleen loppu apteekista, ens viikolla ehkä tulee, jos ei niin sitten täytyy alkaa syödä sitä primolutia, sitä kun on saatavilla.

Ite en henkilökohtaisesti tiiä mitä eroa noissa on, eikä se selvinny mulle tän päivän apteekkikäynnillä, eikä kyllä kun puhuin gynen kanssa, sen vaan tiiän et molemmat on keltarauhashormoneita, mutta niissä on eri vaikuttavat aineet. Siihen loppuuki mun tietämys noista.

Nyt sitten vaan odotellaan tuleeko sitä terolutia ens viikolla apteekkiin, sitä mielummin nimittäin eka kokeilisin, koska sitä se lääkäri ensin määräs.

Muutenkin yritän nyt mennä rennommalla asenteella eteenpäin, en haluu koko kesän menevän siihen, että stressaan koska se plussa piirtyy siihen testiin vai piirtyykö se ollenkaan siihen. Eli kesä yritetään mennä tulee kun tulee asenteella ja sitten syksyllä mietitään uudestaan mitä lähdetään muuttaa jos ei vielä olla onnellisesti odottavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti